Washington DC

2015-05-30 kl. 22:44:52 av Sanna Lundqvist
Igår lämnade vi underbara Utah, jag grät så himla mycket och det var en väldigt jobbig morgon, ville verkligen inte lämna Utah, just nu är allt bra, men jag vet att det kommer bli jobbigt när jag kommer till Sverige. Allt kommer bli bra och jag kommer vänja mig och få en vardag i Sverige också, ska bli himla kul att träffa min familj och vänner!! 

Så igår anlände vi till Washington DC runt 3, hotellet är verkligen super fint. Vi badade i poolen och åt, vi stannade uppe sent på natten och hängde med folk. 

Idag har vi haft hotellfrukost samt vart på sightseeing i Washington. Vi såg vita huset, Lincoln Memorial och George town. Det var väldigt vackert men så sjukt varmt, ca 32 grader och ingen vind. Nu är vi påväg tillbaka till hotellet, vi ska simma i poolen och njuta av vår sista natt i MURICA'.

Imorgon lämnar jag USA runt 17, åker sedan till Köpenhamn och landar på Landvetter klockan 9.15. Kommer vli kul och antagligen många känslor. 

Men jag är väldigt tacksam att jag gjort detta år och att jag gjorde det 100%. Året har varit det bästa i mitt liv och jag har lärt mig otroligt mycket, inte endast engelska utan mest om mig själv och olika personer syn på saker. Att bo med en familj har varit lärorikt och nu har jag även ett hem på andra sidan jorden. Är så himla tacksam och glad att jag fick möjligheten att åka hit. 

SNART SES VI, älskar er alla.