Måndag:))

2014-09-30 kl. 05:53:06 av Sanna Lundqvist
Idag var en bra men kall dag. Denna helgen har det gått från sommarhetta till höstväder, mysigt! Vi hade XC i regnet men det var en rolig/jobbig träning. Efteråt åkte jag, Carver, Sofie och Ryan och spelade bowling! Jag vann hahah:) första gången! 

Kom precis hem och ska sova snart, kram på er!
HOMECOMING DANCE

2014-09-28 kl. 18:17:55 av Sanna Lundqvist
Okej nu ska jag sammanfatta den långa gårdagen.

Nate hämtade upp mig vid 10 och vi åkte till Night Time för frukost. Vi åt donuts och bagels. Sen åkte vi med Ayanna och Jessie till Orem, vi hade partybilen och bytte platser i rödljusen haha. I Orem åkte vi till USA:s största trampolinepark, det var så sjukt stort och roligt. Vi hoppade och körde jage osv. Sen åkte vi och käkade lunch. KLM hem vid 5, tog en dusch och åkte till Maddi som skulle fixa mitt hår. Blev klar där och sen hämtade Nate mig igen. Vi åkte till Braidens hus (som är så amerikansk lyxigt SNYGGT!) för att ta bilder. Alla föräldrar var där och det var svårt att veta vilken kamera man skulle kolla i ;) haha! 

Sen åkte vi och åt middag för att sedan fortsätta till dansen. Det var så himla roligt där, alla dansade och jag dansade nog mest haha. Älskade det. Dock tycker jag det är jobbigt när man går med en dejt för då måste man dansa med den mesta dels men vi löste det bra. Kom hem vid 12 och somnade direkt. 

Försov mig även så det blev ingen kyrka för mig idag, ska plugga lite och äta frukost. Pratade precis med mormor och morfar och fällde några tårar❤️

Här är några bilder:


Vi hade en väldigt stor grupp vilket var så kul! Några av mina bästavännet var i gruppen vilket gjorde det ännu bättre!


Mina bästavänner, Ayanna och Sarah❤️
Homecoming date!

2014-09-27 kl. 17:41:36 av Sanna Lundqvist

Beger mig mot en lång dag med dejting:) vi är en grupp på 10 personer och det ska bli så kul!