Washington DC

2015-05-30 kl. 22:44:52 av Sanna Lundqvist
Igår lämnade vi underbara Utah, jag grät så himla mycket och det var en väldigt jobbig morgon, ville verkligen inte lämna Utah, just nu är allt bra, men jag vet att det kommer bli jobbigt när jag kommer till Sverige. Allt kommer bli bra och jag kommer vänja mig och få en vardag i Sverige också, ska bli himla kul att träffa min familj och vänner!! 

Så igår anlände vi till Washington DC runt 3, hotellet är verkligen super fint. Vi badade i poolen och åt, vi stannade uppe sent på natten och hängde med folk. 

Idag har vi haft hotellfrukost samt vart på sightseeing i Washington. Vi såg vita huset, Lincoln Memorial och George town. Det var väldigt vackert men så sjukt varmt, ca 32 grader och ingen vind. Nu är vi påväg tillbaka till hotellet, vi ska simma i poolen och njuta av vår sista natt i MURICA'.

Imorgon lämnar jag USA runt 17, åker sedan till Köpenhamn och landar på Landvetter klockan 9.15. Kommer vli kul och antagligen många känslor. 

Men jag är väldigt tacksam att jag gjort detta år och att jag gjorde det 100%. Året har varit det bästa i mitt liv och jag har lärt mig otroligt mycket, inte endast engelska utan mest om mig själv och olika personer syn på saker. Att bo med en familj har varit lärorikt och nu har jag även ett hem på andra sidan jorden. Är så himla tacksam och glad att jag fick möjligheten att åka hit. 

SNART SES VI, älskar er alla. 


Sista dagarna i Tooele

2015-05-30 kl. 02:54:15 av Sanna Lundqvist
Efter många tårar är vi nu i Washington DC. Igår stannade vi uppe hela natten och jade vänner över för bonfire tills vi åkte till flygplatsen. Jag älskar Tooele och alla fantastiska personer jag har träffat. Detta har blivit ett helt nytt liv för mig och jag kommer sakna det något otroligt ❤️

A duck + nightgames

2015-05-27 kl. 18:25:09 av Sanna Lundqvist
Kan inte förstå att jag har TVÅ dagar kvar. Idag och imorgon. Tiden går för fort, vill stanna här i underbara Utah, kommer bli så svårt att säga hejdå. Idag kommer jag säga hejdå till mina närmsta vänner.. Usch! 

Igår köpte Boris en duck och nämnde honom Goose, han är nu lyckligare i Stansbury Lake dock. Igårkväll spelade vi nightgames. En lek som heter Chase, typ som tjuv och polis. Vi var ca 20 personer, 6 av dem var poliser i 3 olika bilar. Resten av oss skulle ta oss från High School till Walmart utan att blev upptäckta, vilket är ca 6km, kl 1 på natten. Vi kröp i diken, blev hotade med en pistol, sprang överallt och ingenstans. Tillslut så vann jag, Sofie och Erin!! WOOT WOOT!