BORIS17!!

2015-01-30 kl. 06:56:05 av Sanna Lundqvist
I tisdags fyllde Boris 17, vi firade honom på Buffalo Wild Wings i SLC. Dagen efter hade han även kompisar över på lite sushi och tårta. 
Love them☀️❤️❤️❤️HÄNDELSERIK LÖRDAG ❤️

2015-01-25 kl. 21:41:45 av Sanna Lundqvist
Hej!! Igår var en mycket rolig och lång lördag. Började med att vi åkte till Soldier Hollow för att åka ring ner för backarna, det var en grej för alla utbytesstudenter dom åker med CETUSA. Vi hade det väldigt roligt och det var en mycket roligt aktivitet. 

När jag kom hem hade vi en Gruppdejt. Vi gjorde en amazingrace med 20 olika uppdrag vilket tog ca 3 timmar. Sen hade vi middag och gick till dansen som var casual. Det var en "quadball", alltså en dans mellan 4 olika skolor. Jag gick med Clayton, vi dansade hela natten ovh hade det superkul tillsammans. 

Idag gick jag inte till kyrkan men skypade med Matilda och mamma/pappa ❤️ Har även tagit en löprunda i det fina vädret. Veckan som kommer är vanlig, har region på lördag och basket varje kväll, ska bli kul. Hur ser er vecka ut? Kramar!!HÅRSALONG

2015-01-24 kl. 07:19:40 av Sanna Lundqvist
Hej igen!! Fredag och en rolig helg väntar. Kom precis hem från ett party med simlaget. Vi blekte killarnas hår, vissa fick vitt hår och andra gult. Vi hade så sjukt kul tillsammans. Det går inte förklara hur nära alla kommit varann och hur mycket vi skrattar. Hörs på söndag! Kram ❤️ 

Fick ett brev från min bästis idag!! Underbart ❤️


Haha, jag lockade Josh hår och han ser ut som en docka nu 😂