Date night!

2014-12-31 kl. 18:06:20 av Sanna Lundqvist
Igårkväll vr vi på dejt, jag och Ryan, Jacey och Carver. Vi gjorde en scavenger hunt. Vi fick uppdrag och fick lista ut var vi skulle ta oss, sen sände vi ett foto och fick nästa ledtråd. Ett av stoppen var smoothie baren Roxberry och slutstationen var bubbelpoolen! Vi hade så himla kul och glömde av tiden så kom hem lite väl sent. 

Har precis simmat, ska sova nu för har simning klockan 4 igen. Ikväll ska jag hänga med kompisar, vi ska åka skridskor, grilla och bada bubbelpool!

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA! Mitt år var varit så himla händelserikt och jag kan inte inse vad jag faktiskt har gjort men jag är stolt att jag klarat mig halvvägs! Nu är det nerförsbacke 😃😃
bra start av veckan!

2014-12-30 kl. 17:36:53 av Sanna Lundqvist
Igår, måndag, simmade jag från 7-9. Känns så himla bra nu, jag hänger med i farten och har blivit mycket bättre. Coach hjälper mig mycket med tekniken också! Perfekt! Efteråt tog jag en nap och sen åkte jag Kati, Amy och Patty till Salt Lake och shoppades hela dagen. Hittade några fina plagg 😃 På kvällen åkte vi till en ishockeymatch och träffade släkten där, dock kunde inte min familj komma då vädret var väldigt farligt och vägarna avstängda från Tooele. Vår släkt hade hyrt en stor Suite och vi hade buffé. Matchen var väldigt rolig att se ovh vårt lag vann! 

Idag har jag simmat igen från 7-9, kom precis hem och ska duscha och ta en nap. Vädret är perfekt idag, ska nog åka pulka senare med Amy & Kati. Ikväll ska jag på en dubbeldejt med Ryan, Carver och Jacey. Vi ska nog ta oss in till SLC 😃

Imorgon är det Nyår!! Har dubbla träningar så 4timmar.. Sen ska jag och några kompisar bada bubbelpool, åka skridskor och grilla! Vad är era planer? 
Kram ❤️
Slutet av 2014!

2014-12-28 kl. 17:48:53 av Sanna Lundqvist
Hej! Sitter i kyrkan nu på Jacobs farewell, han ska åka iväg på sitt mission snart, kommer sakna han..:(

Senaste dagarna har jag tränat varje dag, hängt med Amy, åkt pulka och vandrat i bergen. Igår hade vi "danish dinner", jag och Kevin bakade wienerbröd i mängder, tog 4 timmar och gott blev det!! 

Från "Caroling"
Tack för alla presenter ni skickade❤️

Har varit med Amy varje dag nu när hon är hemma. Snart åker hon tillbaka till Logan och kommer sakna henne så. Vi connectar så bra och har så jädra kul tillsammans. Stay here!!!!