CALIII

Heeej!! Jag är hemma igen efter några dagar i fantastiska Kalifornien. 
Lämnade Utah i onsdags, stannade på middag i Las Vegas. Jag tyckte staden var väldigt cool när jag var på bussen och såg allt men när jag gick ut var jag inte lika imponerad, jag kan säga att det var väldigt olikt till Utah! 

På torsdagen åkte vi till DISNEYLAND! Det var så fint och häftigt, hallå vilka smarta personer som kommit på allt där. Wow! Det var roliga "berg-och-dalbanor", fina byggnader, JULDEKORATION, Disney figurer och sol med 23 grader! 

Fredag och vi tog bussen till stranden, har saknat havet ovh stranden. Vi badade och lekte i vågorna, gick runt i den mysiga byn och sedan tog vi en springrunda. På kvällen åt vi på T.G.I Friday. 

På lördag sprang vi loppet. Det var så lätt att springa då luften var så himla syrerik och det var lägre "altitude". Banan var väldigt "challenging", det var tre olika branta uppförsbackar ca 200 meter var. En kallades "poop-out". Jag gjorde bra ifrån mig och kom först från mitt lag, vann över Eva för första gången vilket var kul! 

Efter loppet satte vi oss på bussen mot Utah igen, ca 12 timmar och jag var hemma vid 3.00. Idag söndag ska jag sova in och inte gå till kyrkan, ska plugga och städa/tvätta. Ska nog även på middag ikväll. 

När jag var i Kalifornien saknade jag mitt simlag, Sofie och värdfamiljen. Känns bra att jag saknade dem och inte Sverige. Börjar nog hitta min säkerhet här! Kramar i mängder❤️
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: